prodhues fabrikë plastike derdhur

 

Një titull

Image text Box

CBPMM i përmbahet standardeve ndërkombëtare të cilësisë dhe ka certifikuar me ISO 9001: 2005 certifikimit e cila është tregues i sigurimit tonë të cilësisë.

Ne ofrojmë produkte të shumëllojshme për konsumatorët të cilat përfshijnë derdhur plastike injeksion, i derdhur automotive, duke e bërë myk plastike, i derdhur kapak shishe, myk bërë elektronike, hedh vdesin, aparate shëpiake myk, mjekësore bërë myk, dhe tub Mold bërë. 

Ne përdorim makineria shtet-e-artit-fundit dhe dhe prodhimit proceset për të siguruar produktet më të mira për klientët tanë me vlerë. CBPMM mund të prodhojë produkte për përmbushjen e kërkesave të klient të veçantë dhe mund të merrni atë dorëzohen në ato shpejt.

Ne krenohemi në, të trajnuar, dhe forcës së punës tonë shumë të kualifikuar të efektshme. Ne jemi capacitated për të plotësuar kuotat brenda 24 orëve dhe mund të japin mostrën e myk plastike për konsumatorët brenda 3-5 ditëve .

Ekipi i profesionistëve në CBPMM është trajnuar dhe të kenë kompetenca të mjaftueshme për të kuptuar kërkesat e konsumatorëve në fushën e derdhur injeksion plastike dhe të merrni atë dorëzohet brenda dy javësh.

Klientët mund të mbështetet në fuqinë punëtore tonë të jashtëzakonshme për të plotësuar porosinë e tyre të përshtatur brenda afatit të përcaktuar.

Ne gjithashtu kuptojmë konkurrencën dhe ndjeshmërinë e çmimeve të industrisë plastike prodhimit myk dhe si rezultat, ne kemi të çmimeve e produkteve tona konkuruese. Ne besojmë në ofrimin e produkteve të kualitetit të lartë për klientët tanë me çmime të arsyeshme për të ndërtuar dhe të ushqejë marrëdhënie afatgjata me ta. Thjesht shitjet nuk janë objektivi ynë kryesor, në vend që ne të përqëndrohet në ofrimin e një shërbimi të shpejtë dhe të përgjegjshëm të konsumatorëve.

CBPMM është e angazhuar për të siguruar kënaqësinë e konsumatorëve e cila do të na ndihmojë të mbajë dhe të rritet bazën tonë të konsumatorëve.

prodhues fabrikë plastike derdhur

Shërbimi ynë

Automotive Parts Mold

Injection Molding

hedh

Electric Parts derdhur

Medical Part Mold

Myk tub i përshtatshëm

Shishe Cap derdhur

Home Pajisje derdhur

Motor Parts derdhur

Pse na zgjodhet ne?

Blog

Klientët tanë