Naon molding suntik

molding suntik nyaéta prosés manufaktur nu idéal pikeun ngahasilkeun produk identik jeung pohara konsisten dina jumlah bulk.

Industri molding suntik geus ngembang pesat jeung di 2016, industri suntik molding global ieu diperkirakeun jadi hargana di USD 283,54 miliar.

Polipropilén ieu bahan baku panglobana dipaké akuntansi pikeun 36% tina total paménta, dituturkeun ku ABS kalawan 25% paménta di 2016.

Asia Pasifik didominasi paménta global pikeun suntik dijieun produk na garnered 37% tina total paménta di 2016.suntik molding showcase

Loba produk nu ilahar dipaké dina kahirupan sapopoé anu dijieun ngagunakeun prosés molding suntik. molding suntik mangrupa proses produksi idéal pikeun lalaki produk kualitas luhur di ongkos pisan ongkos-éféktif.

 

Kaunggulan tina suntik molding

Industri molding suntik geus tumuwuh éksponénsial. molding suntik keur beuki dipaké dina produksi sababaraha produk.

Prosés manufaktur boga loba kaunggulan leuwih métode lianna. Sababaraha kauntungan pangpentingna maké molding suntik pikeun produk manufaktur nyaéta kieu:

 

episiensi

Molding suntik mangrupakeun pisan efisien prosés manufaktur. Prosés téh kacida otomatis tur dikawasa ku robotics jeung mesin nu bisa pisan gampang dikawasa na dikelola ku hiji operator.

Prosés manufaktur pisan repeatable jeung dipercaya nu bisa dipaké pikeun ngahasilkeun jumlah badag produk nu identik jeung konsisten.

Alatan prosés manufaktur pohara konsisten, ieu loba gampang pikeun mastikeun konsistensi dina produk na merek. Molding suntik nyadiakeun ampir kasalahan-gratis prosés manufaktur.suntik molding showcase

Produk nu dijieun dina pisan kirang waktos. Kali produksi husus gumantung kana pajeulitna na intricacies desain tapi dina hiji rata 15-20 detik is the time antara unggal siklusna.

 

-Quality tinggi Produk

The kualitas sahiji produk anu manfaat sejen tina suntik molding. Produk dijieun téh lightweight jeung awét.

Produk dijieun maké molding suntik teu ngagabung atawa dilas, rada aranjeunna dijieun ti kapang tunggal. Hal ieu ngaronjatkeun dampak-lalawanan sarta tensile kakuatan tina produk.

 

cost jétu

Manufaktur maké molding suntik pisan ongkos-éféktif. Bagian utama tina expenses jeung sumber nu dikonsumsi salila ngarancang produk na ngarancang ti molds produksi.

Sakali produk jeung molds geus dirancang, prosés manufaktur pisan gancang. jumlah badag tina produk bisa dijieun dina pisan kirang waktos ngagunakeun kapang sarua sababaraha kali.

Ieu brings handap biaya sakabéh manufaktur drastis, nu ngajadikeun suntik molding metoda manufaktur pohara ongkos-éféktif.

 

The kalenturan of Maké Bahan Baku

Manufaktur maké polimér palastik téh restrictive salaku produk perlu dihasilkeun migunakeun ukur polimér palastik tunggal.suntik molding showcase

Sanajan kitu, suntik molding nyadiakeun kalenturan ka rancang produk maké kombinasi polimér plastik. Éta bisa pilih kombinasi pangalusna bahan baku anu bakal nyadiakeun aranjeunna kalayan kualitas nu dipikahoyong dina produk dumasar kana pamakéan na dimaksudkeun.

Salian milih kombinasi résin palastik pikeun ngahasilkeun, pabrik oge bisa milih rupa-rupa kelir maké molding suntik.

 

Eco-Friendly

Prosés molding suntik geus robah sarta ngalobaan considerably kana waktu. Industri ieu jadi eco-friendlier sarta sustainable . Prosés produksi panganyarna ngakibatkeun palastik besi tua pisan kirang salila produksi.

Mesin anyar oge pisan énergi efisien sarta make sahanteuna 20-50% kurang tanaga ti mesin heubeul.

 

Aplikasi umum pikeun suntik molding

Suntik molding ieu dipake di manufaktur sababaraha produk nu ilahar dipake ku urang dina kahirupan urang sapopoé. Produk dijieun ku suntikan molding mangrupakeun sahiji kualitas pohara alus, konsisten, tur kacida awét.

Sababaraha aplikasi paling umum tina suntik molding anu dibahas dihandap:

 

Alat médis

Alat médis nu keur beuki dijieun ngagunakeun prosés molding suntik. Alat médis industri manufaktur maké molding suntik geus tumuwuh steadily di 6% taunan.suntik molding showcase

Dina 2012, leuwih ti 755 juta pon tina plastik ieu dikonsumsi pikeun manufaktur alat médis sarta alat-alat maké molding suntik. Produk dijieun téh kualitas kacida luhurna, tepat, sarta nawiskeun ningkat prestasi.

Produk nu dijieun di ongkos pisan kirang nu ngamungkinkeun pikeun dispose sahijina sanggeus ngagunakeun tur ulah reusing aranjeunna sanggeus sterilization. Ieu ngurangan résiko inféksi jeung préparasi waktos sahiji alat.

 

Bagian otomotif

Molding suntik geus pisan ilahar dipaké pikeun manufaktur bagian otomotif kualitas luhur. Hal ieu diperkirakeun yén ngeunaan 90% tina bagian dipaké dina mobil nu dijieun maké molding suntik.

Prosés suntik molding mantuan pikeun rancang bagian kualitas luhur anu aya pohara hade tur konsisten nu pohara penting pikeun industri otomotif keur mastikeun kaamanan.

bagian ieu ogé lightweight nu mantuan pikeun ngaronjatkeun efisiensi suluh. Bagian anu pohara kuat sarta awét nu ngaronjatkeun kasalametan sakabéh sahiji panumpang.

 

Poean Paké Produk

Loba produk anu dipaké dipaké dina kahirupan urang sapopoé anu dijieun maké molding suntik. Produk kawas botol plastik, peti plastik, Toys, jati jsb anu dijieun ku proses suntik molding.suntik molding showcase

Produk dijieun téh lightweight, awét, sarta dampak-tahan nu ensures umur panjang maranéhanana. Aplikasi tina suntik molding di manufaktur produk pamakéan sapopoé keur ngaronjatkeun steadily.

 

Consumables jeung Electronics

The consumables jeung item éléktronik dipaké ilaharna aya oge lega dijieun ngagunakeun téhnologi suntik molding.

produk éléktronik jeung asesoris kawas telepon sél, asesoris ponsel kawas casings, earphones, tablet nyertakeun, awak kaméra, jauh kadali, patempatan éléktronik pikeun TV na komputer jeung sajabana anu dijieun maké molding suntik.

produk ieu bisa dijieun dina bulk kalawan konsistensi tinggi ku suntikan molding. Alatan éta kalenturan dina milih kombinasi plastik pikeun ngahasilkeun, produk ieu pohara kuat sarta awét.

 

bungkusan

Bungkusan téh salah sahiji aplikasi paling umum tina suntik molding. Bungkusan dipaké pikeun kadaharan sarta non-dahareun barang dihasilkeun migunakeun molding suntik.

Bungkusan nu ngajaga produk aman tur Karuksakan bébas salila transit. Dina 2016, bungkusan éta aplikasi suntik molding ngarah ku paménta jumlahna aya 43.385 kilotons.

 

Produk konstruksi

molding suntik manggih aplikasi lega di manufaktur produk nu patali jeung pangwangunan jeung industri real estate.suntik molding showcase

Ngagunakeun plastic boga loba kaunggulan sakumaha anu kasebut torek ti kai jeung logam. Eta oge nawiskeun kauntungan béda keur recyclable.

Sababaraha produk nu paling ilahar dipake di industri konstruksi dijieun ku suntikan molding kaasup vents roofing, gaskets cekelanana tangga, fasteners dek, jandéla sareng komponenana pigura panto jsb